Известие

Collapse
No announcement yet.

КОЛАТА НЕ ИСКА ДА ГАСНЕ :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• КОЛАТА НЕ ИСКА ДА ГАСНЕ :)

Здравейте колеги, помагайте моля вчера си смених поплавъка на резервоара, защото се беше развалил. Ремонта бе извършен в ТОРИНО МОТОРС и след това започнаха някакви аномалии, от време на време ми светва чека на таблото, а когато се опитам да я изгася, вадя ключа от таблото и тя гасне след 4-5 секунди. Моля, дайте съвет от какво може да е и дали е свързано с отварянето на резервоара? Благодаря предварително.

Първоначално публикувано от mr.kostov Покажи съобщение
    Здравейте колеги, помагайте моля вчера си смених поплавъка на резервоара, защото се беше развалил. Ремонта бе извършен в ТОРИНО МОТОРС и след това започнаха някакви аномалии, от време на време ми светва чека на таблото, а когато се опитам да я изгася, вадя ключа от таблото и тя гасне след 4-5 секунди. Моля, дайте съвет от какво може да е и дали е свързано с отварянето на резервоара? Благодаря предварително.
    Незнам колега, това звучи доста странно.

Предлага ти да отидеш пак до сервиза и да говориш с тях.
    Ако не искаш да се занимаваш с тези хора отново, една диагностика при Бобо и се моли да покаже какво и е.
    Alfa Romeo - 166, 2.4 JTD
    Малагути Мадисон 400 cc.

Comment

Първоначално публикувано от mr.kostov Покажи съобщение
      колата дизел или бензин е ?

Comment

Клапан високо налягане!!! Нуждае се от един ултра звук

Comment

Оказа се клапан за високо налягане, явно е някаква гадна случайност и се е прецакал след влизането ми в сервиза, но вече го сменявам за 2-ри път.

Comment

Working...
          X